Väl mött imorgon! #nätverksträff

Screenshot 2014-05-27 12.47.20

Imorgon är det äntligen dags för nätverksträff! Kul det ska bli! Morgonkaffe väntar från 9.30! (kom gärna i tid, vi tänkte köra igång programmet ca 9.45) Ta gärna med din bärbara dator/padda/smartphone så att vi blir många som sprider digibib-glädje i sociala medier! Hashtags: ‪#‎digibib‬ + ‪#‎utforska‬ ‪#‎skapa‬ ‪#‎koppla‬

Eftersom vi är precis så teknikgalna som ryktet säger så tänkte vi försöka göra dagen tillgänglig på distans via Google Hangout. Med betoning på att försöka 😉 Så ha överseende med om allt inte funkar toppenbra precis hela dagen men vi ska göra så gott vi kan för att de som inte kan komma till Stokholm också ska kunna vara med på ett hörn! Vi postar mer info om detta under dagen…

Väl mött imorgon!!
/Åke & Ann