Du kommer väl på vårt digitala knytkalas? – 22 maj i Västerås!

Många av oss bär på idéer om utveckling och önskningar om förändringar.  I det snabbast växande biblioteket – det digitala – behöver vi tänka nytt i princip hela tiden, och nu har du chansen att dela dina bästa idéer och funderingar med andra digitalt intresserade biblioteksmedarbetare på vår nästa nätverksträff –  som vi denna gång genomför som ett digitalt knytkalas!

Träffen går alltså i delandets tecken. Vi träffas för att utbyta våra egna idéer och önskemål om det digitala biblioteket. Det är alltså vi alla tillsammans som skapar innehållet i denna nätverksträff, och vi hoppas på stor uppslutning! 🙂 Till vår hjälp kommer vi att använda oss vi oss av s.k. Design Thinking. Läs mer på http://www.designthinkingforlibraries.com/

Kostnadsfritt! Biblioteksföreningen bjuder på morgonkaffe, lunch och eftermiddagsfika.

PLATS
Hörsalen, Västmanlands läns museum


FÖR ATT DELTA I DETTA EVENT BEHÖVER DU…
1. vara medlem i Svensk Biblioteksförening
2. vara medlem i Digibib-nätverket
3. vara nyfiken 🙂
4. vilja dela med dig av dina idéer och kunskap 🙂

Det här vill du bara inte missa! Och vi vill ha DIG med. Anmäl dig nu! 🙂 (via e-post es@biblioteksforeningen.org)

/Åke, Ann och Ulf

Foto: Enkhtuvshin CC BY 2.0 https://flic.kr/p/7HD9xu